EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV JO19-1 koploper na winst.

De hoofdklasse is dit jaar opgesplitst in twee competitie helften. In het najaar strijden 12 ploegen in een halve competitie. De eerste zes ploegen worden samengevoegd met de eerste zes ploegen uit de noordelijke hoofdklasse en vormen vervolgens een voorjaarscompetitie. De kampioen en nummer twee van deze competitie promoveren naar de 4e divisie.

Het doel van EVV JO19-1 is promoveren naar de e divisie en ze zitten op de goede koers. Momenteel zijn ze trotse koploper in de hoofdklasse Zuid.

Afgelopen zaterdag wonnen ze met 8-0 van Walram. Volgens de trainer van de tegenstander waren de ploegen technisch en tactisch gelijkwaardig alleen was EVV fysiek iets sterker. Knap als je alleen door fysiek sterker te zijn 8 doelpunten maakt en de keeper van EVV volgens mij nog niet één keer heeft hoeven te duiken. Laten we het er maar ophouden dat iedereen een andere kijk heeft op voetbal.

De jongens speelden een goede wedstrijd. De trainer was vooral tevreden over het feit dat de oefeningen die op een training gegeven worden tijdens de wedstrijd resultaat opleveren.

Doelpunten: Remco 2, Appie 2, Sten 2, Burak en Alex

Komende zaterdag 12-10 speelt EVV tegen en in Born. Aanvang 13.00 uur.