EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Rabobank ClubSupport

We hebben je hulp nodig.

Elk jaar organiseert de Rabo bank een sponsoronde met als naam RABO bank clubsupport. EVV heeft zich ingeschreven bij de Rabobank om hieraan deel te nemen. Het geld dat we ontvangen willen we besteden aan voetballen en shirts voor de jeugdelftallen. Je kan er voor zorgen dat we inderdaad een mooi bedrag ontvangen. EVV ontvangt namelijk een bedrag van de Rabobank naar rato van de stemmen die we krijgen. Hoe meer stemmen, hoe meer geld.

Wat moet u daarvoor doen ?

Ouder dan 12 jaar en lid van de de RABO bank dan ontvang je een stemkaart met een unieke code .Vervolgens kun je online stemmen opEVV. Je hoeft dus geen lid van EVV te zijn, opa’s, oma’s ooms, tante’s de buren kortom iedereen die lid is van de rabobank kan stemmen.. Je kunt 5 keer stemmen twee keer op EVV en nog drie stemmen op organisaties die jij een warm hart toe draagt.

Wanneer kun je stemmen ?

Je kunt stemmen als je lid bent van de Rabobank. Maar let op als je een bankrekening hebt bij de RABO bank ben je niet automatisch lid. Je maakt je lid via een link op de website van de rabobank. Doe dit vóór 27 september, zodat je hierna recht hebt om te mogen stemmen.

Hierbij de link om lid te worden van de RABO-bank zodat u kunt stemmen.

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Wanneer kun je stemmen?

Stemperiode: 27 september t/m 11 oktober

Stemmen kan dan via de website van de Rabobank

Namens de jeugdafdeling bedankt.