EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

SVH’39 3 – EVV 4 0-1 (0-0)

Roy Lafar bezorgt EVV 4 in de slotminuten de drie punten in Herkenbosch.

 

Het was bar en boos op sportpark de Schoolkamp: regen, regen en nog meer regen. Het maakte de wedstrijd er niet bepaald beter op. Daarbij kwam ook nog eens het feit dat menig speler tot laat in de nacht heeft gefeest. Enfin, het is per slot van rekening maar een keer per jaar kermis in het dorp.

In de eerste helft waren weinig noemenswaardige momenten te noteren. EVV 4 werd telkens onder druk gezet en wist de weg richting het doel van SVH’39 niet te vinden. Het leverde voor de thuisploeg buiten een licht overwicht weinig extra’s op. Kansen waren er nagenoeg niet aan weerszijde met een logische ruststand als gevolg: 0-0.

Daarentegen gebeurde er in de tweede helft beduidend meer. Helaas niet altijd met een goede afloop. Lieven Fincken viel uit met een enkelblessure en bij de SVH’39 verliet een speler geblesseerd het veld na een luchtduel. Aan dat luchtduel heeft Dolf Muyres een behoorlijk “ei” op zijn voorhoofd overgehouden. Het moge duidelijk zijn wie aan het einde van dit seizoen de gouden ei award zal ontvangen.

Pas laat in de tweede helft werd de ban gebroken. Kees van Dijk gaf aan, Roy Lafar bleef kalm en bracht EVV 4 in extase. 3 gespeeld, 0 doelpunten tegen. Ook vandaag een puike wedstrijd van onze doelman Sidney Kelleners. Zijn optreden leek hem vleugels te geven, gezien de manier hoe hij 2 spelers uitkapte in de slotminuut. Op de bank dacht men er overigens anders over: “ros det dink toch geweun weg” klonk het.

Op naar de volgende: Oranje Blauw’15 3 komt zondag op bezoek in Echt